Manifest

A la vista dels greus fets que s'estan produint en els darrers dies a Catalunya, clarament pertorbadors de la pau social, Pagaia Club de Caiac Cap de Creus, manifesta públicament la seva posició a favor d'una democràcia que garanteixi el ple exercici dels drets civils, socials i polítics.
Es inqüestionable que la majoria de la societat catalana, amb diversitat d'idees i pensaments, considera que ha de poder decidir el seu futur, el que s´ha fet visible amb manifestacions ciutadanes multitudinàries i pacífiques durant els darrers anys.

Condemnem els escorcolls indiscriminats i arbitraris i les detencions que s'estan produint en diferents indrets de Catalunya, en edificis públics de la Generalitat, en entitats privades i en domicilis particulars. Tanmateix condemnem l'ús indegut de la justícia i les forces de seguretat per resoldre el conflicte polític actualment existent.

Manifestem el nostre suport i solidaritat a les persones i les institucions que han vist vulnerats els seus drets fonamentals.

Es per això que com a entitat esportiva, ens manifestem a favor d'una democràcia que garanteixi els drets i les llibertats individuals i col•lectives de les persones.

 

Version française

Llançà, a 21 de setembre de 2017

Joomla templates by a4joomla