Curs d'iniciació al caiac Polo. 3 i 10 desembre

Des de la Secció de Caiac Polo del club, ofereixen a tots aquells que puguin estar interessats un curs d’iniciació d’ aquesta modalitat esportiva. 
 
 Aquest curs d’iniciació està pensant en principi en dues sessions, en què s’ensenyarà les nocions bàsiques, aquells/es que vulguin aprofundir més i en tinguin interès seran molt benvinguts a poder entrenar amb la resta de l’equip Pagaia.
Això també ho podeu comunicar als vostres familiars o amics que hi puguin estar interessats. 
Els interessats podeu fer la vostra inscripció a l’apartat M’apunto de la nostra web.

Animeu-vos a participar-hi !!!!

DIES: 3 i 10 de desembre 

 

LLOC: Piscina de Can Felipa (BCN) 
HORA: de 22:15 a 23:30 
MATERIAL a PORTAR: cubre, banyador i moltes, moltes ganes de passar-ho bé 
TERMINI D’INSCRIPCIÖ: dilluns dia 24 de novembre. Número màxim de participants: 10 palistes.  
Raül Ramajo i Farré
 Responsable de la Secció de Caiac Polo

 

 

 

 

 

 

 

Llegeix més...

Campionat de Catalunya 2008 de Caiac Polo

Hola de nou Pagaieros, us faig un breu resum de la participació al Campionat de Catalunya 2008 que es va fer a Banyoles al Setembre.
 

 

Llegeix més...

Lliga del Mediterrani Caiac Polo

Hola a tots de nou,
El  Pagaia ha participat juntament amb el Costa Daurada en la segona prova de la Lliga del Mediterrani de Caiac Polo a Banyoles.
En efecte, per baixes d'última hora, només 4 membres del nostre equip van poder desplaçar-se a Banyoles; com que el Costa Daurada ...

Llegeix més...

I Copa Catalana

Hola companys, la primera copa catalana ja ha acabat.
Hem jugat al port de Tarragona (més net del que em pensava en un principi), això si, amb un cel molt ennuvolat que ha fet que passéssim bastant fred, però bé, anem per explicar els resultats.

Llegeix més...

Presentació Equip Caiac Polo

 El proper dia 19 de gener, a les 4 de la tarda, a la platja del Port de LLançà, el club Pagaia farà la presentació i lliurament de l'equipament del nostre equip de caiac polo. Hi ha prevista l'assistència de les autoritats locals així com la premsa gironina.

El club ha adquirit uns caiacs de la marca alemanya Lettman, així com també els casc i armilles.

És una mostra de suport de les persones que ja fa més d'un any estant entrenant-se i que ja han participat en alguna competició i a l'estiu passat van participar en un torneig a la ciutat de Berlín.

Aquest equip inicial el composen 8 persones que ja han adquirit un nivell acceptable de cara a fer front aquesta nova temporada de competició. Des de el club Pagaia volem donar les gràcies a les persones  que han ajudat i recolzat aquesta secció, i d'una manera molt especial als membres de l'equip de caiac polo del C.N. Banyoles.

Des d'aquí volem donar ànims als nostres companys de caiac polo, esperem que tinguin una temporada molt positiva. 

 

Llegeix més...

Joomla templates by a4joomla