Què és la setmana pagaia

Què és?
La Setmana Pagaia es un agraïment a tots els socis del club per a la seva participació desinteressada en l´organització del simpòsium. Moltes vegades les obligacions organitzatives dels socis en el simpòsium fa que no el puguin gaudir de la mateixa forma que les persones que s´inscriuen a ell.


Cada quan s'organitza?
La Setmana Pagaia s´organitza tots aquells anys en que no hi ha simpòsium (anys parells).


Quin format té?
La Setmana Pagaia té el mateix format que un simpòsium, es a dir, tres dies de formació tècnica amb instructors externs de primera fila i quatre dies de sortides per la Costa Brava acompanyats pels instructors o formació oficial BCU i exàmens per aquells que ho desitgin.


Qui hi pot participar?
A la Setmana Pagaia hi poden participar totes les persones sòcies del club, hagin participat o no en l´organització del simpòsium.


Quin cost té?
El cost econòmic de la Setmana Pagaia anirà repartit entre l´aportació econòmica que faci el club i la matricula que faran els inscrits (60 €).


A on es farà?
La Setmana Pagaia es fa a la platja de Llança i poder utilitzar el local del club per a sessions teòriques o per a projectar-hi audiovisuals de sortides, expedicions,... L'allotjament serà al Càmping Sant Miquel de Colera.


Quan tindrà lloc?
La Setmana Pagaia 2018 tindrà lloc entre el 24 al 30 de març
• 24, 25, 26 Jornades Tècniques
• 27, 28, 29, 30 Sortides o formació i exàmens BCU

 

Quins seran els Instructors?
Els instructors de la Setmana Pagaia seran: en Nigel Denis, l´Eila Wilkinson, en Manolo Pastoriza, en Jean Marc Terrade, en Jerôme Leray, en Chris Crowhurst , l'Anna Moreno, en Marc Martin, en Toni Albert, en Pau Calero i en Joan Ramon Pros.

Joomla templates by a4joomla