Fer-se Soci 2019

 ·Butlleta d'inscripció ·

Version Française

INSCRIPCIÓ DE NOUS SOCIS

Quotes 2019 (en euros)

 

* A tots els efectes sempre es considera any natural de l'1 de gener al 31 de desembre, independentment de la data d'inscripció.

* Per normativa oficial és obligatori saber nadar per practicar el caiac.

 

 SOCI PRINCIPAL: Ha d'ésser major d'edat, té vot a l'Assemblea i pot formar part dels òrgans de govern del Club. Pot participar en totes les activitats del Club i es beneficia dels descomptes que oferta el Club.

SOCI FAMILIAR: S'aplica a la parella i fills del soci principal i es beneficia d'una reducció del 50% en la quota del Club, té els mateixos drets que el soci principal. Els menors d'edat gaudeixen d'una quota especial, no tenen vot a l'Assemblea i no poden formar part dels òrgans de govern. Per a sortides amb el Club han d'anar acompanyats per un soci major d'edat.
SOCI NO NUMERARI: Soci a prova i sense dret a vot durant un període màxim de 6 mesos que permet fer fins a 3 sortides amb el club utilitzant material del club (caiac, pala, armilla i tapa banyeres). Al finalitzar el període ha de fer la seva inscripció definitiva o causarà baixa.
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

 

Modalitat NO FEDERAT

Pòlissa d'accidents i responsabilitat civil contractada pel club amb Mapfre.
No es pot participar en les competicions organitzades per la FCP (Federació Catalana de Piragüisme)
 
NO FEDERAT CLUB

  CLUB

   4T*

Assegurança TOTAL
SOCI PRINCIPAL 45 25 25 70 / 50*
SOCI FAMILIAR 25 15 25 50 / 40*
SOCI FAMILIAR INFANTIL 20 10 25 45 / 35*

 * 4T (de Setembre a Desembre)

→ De disposar d'una assegurança cal justificar-ho mitjançant la presentació d'un certificat de la companyia d'assegurances on es faci constar expressament que es cobreix els accidents i la responsabilitat civil derivats de la pràctica del Caiac i presentar un escrit al Club eximint-lo de responsabilitats.
 
 

Modalitat FEDERAT

Obligatòria en cas de voler participar en activitats organitzades per la FCP (Federació Catalanà de Piragüisme).
 
FEDERAT CLUB FCP TOTAL
SOCI PRINCIPAL 45 55 100

SOCI FAMILIAR

25 55 80
 
FCP: quota de la Federació Catalana de Piragüisme, inclou assegurança d'accidents i responsabilitat civil.
 

 

Modalitat No Numerari

 
SOCI NO NUMERARI CLUB Assegurança TOTAL
Primera sortida 10 25 35
Segona sortida 20 0 20
Tercera sortida 20 0 20
 

Si vols mes informació del nostre club, posa't en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , o omple i envian's la butlleta d'inscripció

Joomla templates by a4joomla