CLAUS D'IDENTIFICACIÓ D'OCELLS MARINS

claudaus 

El projecte Life Natura "Indemares", amb títol "Inventario y Designación de la Red Natura 2000 en Áreas Marinas del Estado Español", és un projecte participat per diverses administracions, centres de recerca i ONGs, desenvolupat amb el cofinançament de la Unió Europea. Ha servit per a fonamentar la designació de 10 grans zones marines espanyoles com a Llocs d'Interès Comunitari que actualment estan incorporats com a Zones d'Especial Conservació de la xarxa Natura 2000; entre elles, una engloba el sector marí del Cap de Creus. A l'enllaç teniu informació complerta sobre el projecte.

Com a una de les múltiples accions desenvolupades, es va elaborar una senzilla però interessant clau d'identificació d'ocells marins, la qual ens facilita conèixer aquests misteriosos companys alats de les nostres incursions de palistes en aquest fascinant medi aquós.

A continuació adjuntem l'enllaç a aquesta útil eina per a conèixer una mica més mars i oceans a través d'aquests singulars personatges alats que viuen a cavall de les ones i el vent:
http://www.indemares.es/sites/default/files/claves_para_la_identificacion.pdf

 

Gaudiu-ne!

Joomla templates by a4joomla