" Els mercenaris del Cap de Creus "

Uns amics han participat en la tercera edició de la "Dordogne Integral" el passat 15 de juny. És una cursa única a Europa i la més llarga de la França metropolitana. 130 quilòmetres en menys de 8 hores !!!!

Llegeix més...

Curso de manobras e rescates - ¡ O video !

  Desde terres galeges, ens arriba aquest video sobre el curs que han efectuat els nostres amics de l'AGKM (www.agkm.org).
 Vull agraïr el permis rebut per difondre el video i especialment a l'amic "Juanillas"
Gaudiu del video.
blau.
{google}-95408500463887783&th{/google}

 

Llegeix més...

Costa brava

La 'Costa Brava' fa cent anys

 Enguany fa cent anys de l’aparició a 'La Veu de Catalunya' de l'article de Ferran Agulló titulat "Per la Costa Brava" que va acabar per batejar d’una forma global aquest litoral sense nom

 

Llegeix més...

Càtedra d'esport i educació Física de la Universitat de Girona

Bones,
 Us adjuntem informació sobre l'activitat formativa de la Càtedra d'Esport i Educació Física de la Universitat de Girona que tractarà sobre "L'entrenament de resistència en el piragüisme" , que es farà aquest divendres 23 a les 19 hores a la sala de Socis del Club Natació Banyoles. L'entrada és gratuïta.
Aquí teniu el document.
 

Llegeix més...

Aprofitant les marees

Hola a tothom, aprofitant el tema de la meteo que ens ha mogut aquests dies, avui m'agradaria oferir un article que he trobat navegant per altres webs. sovint quan ens trobem en parlem de l'ausencia de marees a la mediterranea i de les que ens hem trobat a altres mars els que hem tingut la sort de poder apropar-nos.
 Així doncs, tot i que la notícia no es ben be de caiac crec que pot ser d'interes general.
blau. 
 Artícle: + Energies renovables

 

Llegeix més...

Joomla templates by a4joomla