4ª Trobada Internacional de caiaquistes de mar

 Igual que a l’'any 2006 a Penvenan, l’'associació “Connaisance du Kayak dee mer” (CK/mer), organitza una “Trobada Internacional” de caiaquistes del 15 al 23 d’agost d’aquest any, a la punta del Aber Wrac’h, en el càmping Municipal de Penn Enez, municipi de Landéda, en el departament del Finistère.... 
 

4ª Trobada Internacional de caiaquistes de mar

 

Del 15 al 23 d’agost de 2009

Landéda (29870) / Bretranya / França

Igual que a l’any 2006 a Penvenan, l’associació “Connaisance du Kayak de mer” (CK/mer), organitza una “Trobada Internacional” de caiaquistes del 15 al 23 d’agost d’aquest any, a la punta del Aber Wrac’h, en el càmping Municipal de Penn Enez, municipi de Landéda, en el departament del Finistère.
Amb  ànims d’afavorir i facilitar torbades entre caiaquistes de tots els horitzons i mars, us proposem  lloc realment encantador on intercanviar i navegar entre enamorats del mar i del caiac. El lloc permet navegacions protegides al l’igual que navegacions més compromeses.   La idea és senzilla: Cada participant serà autònom en quant al seu material de navegació i de càmping.
¡Cadascú organitzarà les seves sortides en funció de les seves habilitats., del seu interès, de les seves trobades, o bé del seu humor!  ¡Les famílies són benvingudes!   Per lo demés,  CK/mer estarà amb vosaltres perquè gaudiu dels seus coneixements del lloc, tant siguin marítims com terrestres ( tenim els comerços a 5 km )
Estarem instal·lats en el càmping municipal de Penn Enez, municipi de Landéda (29870), situat a la vora de mar. http://www.camping-penn-enez.com/   Per a una major convivència entre els participants i famílies recomanem l’acampada en tenda. Els vehicles de quatre rodes no  poden accedir al terreny on es fa l’acampada. 
 
Aquest és el nostre projecte. Basada en l’amistat, les trobades, la llibertat, el compartir, l’autonomia i la responsabilitat de cadascú. Serveixin aquests bons propòsits per animar-vos a venir i descobrir la nostra regió en caiac. Us desitgem que aquesta setmana sigui rica en descobriments i  agradable per a tothom ¡.  
 
IMPORTANT: Les inscripcions les farem des del club. La data límit per fer-la efectiva és fins el diumenge dia 15 de febrer. 

AsociaciónCK/mer (Connaissance du kayak de mer)   http://www.ckmer.org
 
Aquí podeu veure les previsions de les marees a la Bretanya
Joomla templates by a4joomla