Rutes per la Costa brava en caiac

Titol:                  Rutes per la Costa brava en caiac
AUTOR:            Sergi Lara
Editorial:           Brau edicions
Planes:              181
Idioma:              Castalà
Any d'edició:    2006
ISBN: 84-95946-67-XRESUM DEL LIBRE:
Aquest llibre ofereix un conjunt de sis itineraris per a la pràctica del caiac al llarg de gairebé tota la costa Brava, des de Portbou fins a Sant Feliu de Guíxols.

Dins cada itinerari trobarem un mapa del sector de la costa, una descripció general amb les característiques del traçat i, singladura rere singladura, una descripció detallada dels accessos, els serveis, i els principals punts d'interès, sovint amb petits recordatoris històrics o socials relacionats amb cada indret. Alguns textos estan il·lustrats amb fotos.

Molt interessant és també el petit recull d'adreces i telèfons d'interès, útils pels qui no han navegat mai per una zona determinada.

L'autor, geògraf i guia de muntanya, escriu articles i llibres d'excursionisme des del 1998. Ha col·laborat també en la producció de documentals i programes de ràdio sobre espais naturals d'arreu del món.

Gran coneixedor del caiac, destaquen les seves expedicions a Groenlàndia el 2002, o la volta a l'illa de Menorca el 2003. És director tècnic i guia de l'associació Montnatura

Joomla templates by a4joomla