News 2

Noticies 2

News 3

Noticies 3

3r Cap de Setmana Tècnic (CST)

El cap de setmana del 25/26 d'aquest mes farem aquesta activitat.

En aquesta ocasió els formadors externs són en Rai Puig (pala europea) i en Joan Ramon Pros (pala groenlandesa), assistits per 2 membres de la SAF.

Si el temps ho permet, ja que no va ser possible durant el CST de juny, intentarem passar la nit de dissabte a la cala Taballera. Penseu en portar-vos el material adient.

 

Llegeix més...

Taller de Reparació de fibra

Benvolguts pagaies,


El passat 26 d'abril, el Club va organitzar un taller de reparació i manteniment de caiacs de fibra. El responsable va ser en Marc Martín. El taller va tenir lloc a la marina del port de Palamós. Allà ens vam trobar tots els socis inscrits.
Es va muntar una taula amb tot el material necessari: dissolvent, gelcoat, resina epoxi, draps, guants, fibra, fibra trenada, assecador, polidora... El Marc es va posar una granota de mecànic i alguns de nosaltres, bates i samarretes velles per protegir-nos la roba.

trf4
Hi havia dos caiacs per reparar; el de la Pili i el del José. Aquest últim amb un forat de bona mida. Com que hi havia pocs caiacs i molts aspirants a reparar-los, el Marc en va portar dos de vells i els va fer una quants forats. Tothom content i a la feina!


Els caiacs van quedar tots molt ben reparats, el forat del caiac del Jose va quedar impecable i el caiac de la Pili, reparat ,net i polit.


Un curs interessant i necessari per a tots els que tenim caiacs de fibra. En Marc ens va donar informació molt útil per fer nosaltres mateixos tasques bàsiques de reparació i manteniment.


Com és costum al nostre Club, alguns de nosaltres vam acabar el curs dinant un bon arròs per comentar tot allò que havíem après.


Júlia Navarro

trf2

trf1

trf3

Nou Curs BCU 3 *

bcuEl 15 i 16 de febrer es va iniciar la primera sessió d' un nou curs formatiu per assolir el nivell del British Canoe Union 3 stars (BCU3*).
Està dirigit per en Marc Martin i s'imparteix a un grup reduït de sis socis.Les properes jornades dels curs seran el 7 i 8 de juny i el 20 i 21 de setembre i l'avaluació final està prevista pel mes de desembre.
La formació està dissenyada perquè els alumnes assoleixin la tècnica i habilitats necessàries per participar en sortides, com a membres eficients d'un grup en l'activitat de caiac de mar.
Con diu en Marc Martin, cal recordar que per la bona pràctica del caiac, els nostres moviments en l'execució de les maniobres i assolir un bon nivell, han de ser "suaus", "repetitius", "eficients "i "efectius".
Entre d'altres, es treballen les tècniques de paleig de propulsió, desplaçaments laterals, timons de proa i popa, palada circular, recolzament alt i baix, girs escorats, auto rescat, rescat assistit, rescat esquimal, esquimotatge, remolc de contacte i remolc llarg, equilibris, navegació controlant el caiac en condicions de vent, etc...
El curs segur que serà profitós per als participant (Stella, David, Joan Carles, Jordi, José i Pep) . Es tracta d'evolucionar en la pràctica del caiac de mar i millorar la tècnica.
Animem a tots els socis participants que de ben segur que assoliran amb èxit les expectatives del curs.

 

Jordi Marcó

Joomla templates by a4joomla