Taller de Reparació de fibra

Benvolguts pagaies,


El passat 26 d'abril, el Club va organitzar un taller de reparació i manteniment de caiacs de fibra. El responsable va ser en Marc Martín. El taller va tenir lloc a la marina del port de Palamós. Allà ens vam trobar tots els socis inscrits.
Es va muntar una taula amb tot el material necessari: dissolvent, gelcoat, resina epoxi, draps, guants, fibra, fibra trenada, assecador, polidora... El Marc es va posar una granota de mecànic i alguns de nosaltres, bates i samarretes velles per protegir-nos la roba.

trf4
Hi havia dos caiacs per reparar; el de la Pili i el del José. Aquest últim amb un forat de bona mida. Com que hi havia pocs caiacs i molts aspirants a reparar-los, el Marc en va portar dos de vells i els va fer una quants forats. Tothom content i a la feina!


Els caiacs van quedar tots molt ben reparats, el forat del caiac del Jose va quedar impecable i el caiac de la Pili, reparat ,net i polit.


Un curs interessant i necessari per a tots els que tenim caiacs de fibra. En Marc ens va donar informació molt útil per fer nosaltres mateixos tasques bàsiques de reparació i manteniment.


Com és costum al nostre Club, alguns de nosaltres vam acabar el curs dinant un bon arròs per comentar tot allò que havíem après.


Júlia Navarro

trf2

trf1

trf3

Joomla templates by a4joomla