Bones Festes!

PAGAIA NADAL 2015

Entorns de Begur

Begur

El proper dissabte 19 de desembre palejarem per un dels trams més impressionants de tota la Costa Brava.

Navegarem per un paisatge màgic acompanyats per l´omnipresent presencia del Cap de Begur


Recorrerem la Reserva Marina de Ses Negres, Aiguafreda, Aiguablava, La Cova d´en Gispert, Aiguaxellida i arribarem a Tamariu per retornar cap al punt de sortida.

LLOC de TROBADA: Platja del racó de Pals. S'hi arriba des del poble de Pals agafant la carretera GI-6502. L'aparcament està al costat del restaurant Solimar ( 41º58'49.17''N 3º12'23.30''E )

HORA: 09:30

SORTIDA: 10:00

MILLES:15

DIFICULTAT: mitjana

IMPRESCINDIBLE: Cal portar l'equip necessari per una sortida com aquesta.
És una activitat de tot el dia, cal per tant portar-vos menjar.
No oblideu portar roba d'abric i de recanvi, també és d'agrair algun líquid calent.

IMPORTANT: Portar frontals per entrar a la cova d'en Gispert.

Si les condicions meteorològiques aquest dia són adverses i cal anul•lar la sortida ho bé escollir una ruta alternativa, el responsable de l'activitat ho comunicarà mitjançant la web.
(Veure Protocol de les sortides Pagaia)

Tothom participa a la seva pròpia responsabilitat i en cas d'una incidència no es pot fer responsable els guies dels grups ni el Club Pagaia.

 

Apuntat AQUI

Sortida al Cabo de Gata

cabodegataPel pont del desembre (del divendres 4 fins al dimarts 8) tenim la intenció de fer una sortida al Cabo de Gata, on cada any per aquestes dates, des del fòrum kayak de mar, se sol convocar un trobada desorganitzada.

 

Per tal de fer una previsió dels interessats per tal de començar a formalitzar la reserva i negociar preus amb el càmping haurieu de apuntar-vos en el FÔRUM

Expedició a Mallorca (El Resum)

PA150244

Breu extracte del diari de l'expedició (9 a 18 d'octubre 2015)

La roba de caiac seca està sobrevalorada

(Paraula d'Evaristo)

 

L'expedició començà per a mi el 9 d'octubre. A les set del matí surto d'Andorra i a quarts de dotze de la nit ja hem deixat els caiacs a la bodega del vaixell, entre els camions.

A les sis del mati del dia 10 ens desperten i després de fer un mos anem a la bodega per descarregar els caiacs i carregar-los al remolc de Mon Aventura. En Juanjo, el conductor, ens hi ajuda i després ens acompanya a S'Estanyol, on s'inicia pròpiament l'aventura.

Allí ens trobem amb els mallorquins, la Reyes, l'Ana, en Rosendo i en Joan, que amb nosaltres 6, la Teresa, en Pepe, en Pep, l'Evaristo en David i jo serem el grup de 10 palistes que començarem l'aventura.

Llegeix més...

CST 7 i 8 Novembre 2015 Palada de propulsió

paladapropulsio

Els propers 7 i 8 de novembre tindrà lloc un nou CST (Cap de Setmana Tècnic).

Aquesta vegada dedicat a la palada de propulsió. Palejar correctament és essencial per a optimitzar els esforços i evitar lesions.Amb el caiac de mar ens passem quasi tot el temps aplicant aquesta tècnica.

En aquesta ocasió comptarem amb la col·laboració dels entrenadors de la Secció de Piragüisme del CN Banyoles Josep Sánchez i en Lluís Darné.

Llegeix més...

Joomla templates by a4joomla