La Ruta dels Caps 2017

CAPS web

RUTA DELS CAPS

Dissabte 8 de juliol

Lloc de trobada: seu social del club a les 7,30h. Carregarem els caiacs al remolc per anar a Cervera. La tornada de Roses a Llançà també la farem en remolc. Preguem als participants molta puntualitat.

Punt de sortida: Cervera a les 9:00

Punt d'arribada: platja de Roses

(Segons les condicions de vent la sortida es pot iniciar a Roses.)

Distància: 20 milles

DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: EL DIJOUS 6 DE JULIOL

 

Podeu apuntar-vos: AQUI

Condicions de la sortida:

Dificultat alta, exigència màxima. Els participants han de poder navegar durant 7 hores a una velocitat mitjana de 3 milles/hora i trobar-se en bones condicions. Hi ha prevista una única aturada per el dinar al voltant de l'extrem del Cap de Creus.

IMPRESCINDIBLE: Porteu-vos el dinar, és una sortida de tot el dia. No oblideu portar roba de recanvi i d'abric. Així com l'avituallament normal per una sortida d'aquest tipus. Atenció a una bona hidratació.

Per les característiques d'aquesta sortida, els Caps de Grup, que en serà els responsables, decidiran, donat el cas qui pot participar. Pensem sobretot en el ritme de paleig que es requereix en un recorregut com aquest.

Per si hi ha algun canvi estigueu atents a la web.

Si les condicions meteorològiques aquest dia són adverses i cal anul•lar la sortida o bé escollir una ruta alternativa, el responsable de l'activitat ho comunicarà mitjançant la web.
(Veure Protocol de les sortides Pagaia)

Tothom participa a la seva pròpia responsabilitat i en cas d'una incidència no es pot fer responsable els guies dels grups ni el Club Pagaia

 

Joomla templates by a4joomla