Taller de navegació/Sortida al canyó de Creus

TALLER NAVEGACIÓ 2

Els propers 5 i 6 de maig tenim programat el taller de navegació (2) i la sortida al Canyó de Creus per aplicar a la pràctica allò que hem aprés a l´aula.

El programa d´aquest cap de setmana de taller i sortida és el següent:

 

Dissabte 5 de maig

• Taller de navegació-2

Diumenge 6 de maig

• Sortida al Canyó de Creus

 

Podeu apuntar-vos : AQUI

Dissabte 5 de maig

• Taller de navegació-2

Hora de trobada: de 9,30
Lloc de trobada: Aula Pagaia / Platja del Port de Llançà
Desenvolupament de l´activitat: Hi haurà una primera part teòrica (matí) a l´aula Pagaia, una part pràctica (tarda) consistent en exercicis amb brúixola i el caiac. Per acabar la jornada prepararem la sortida de l´endemà al canyó del Cap de Creus.
Material necessari: Mapa Pagaia de Llançà (si no el teniu el podeu descarregar a la web). Porta-mapes estanc. Llapis o retolador compatible amb l'aigua. Cinta americana. Brúixola tipus Silva amb corda llarga. Transportador d'angles. Joc de regles i escaires. Estris per escriure. Emissora VHF (si en teniu)

Diumenge 6 de maig

• Sortida al Canyó de Creus (adjuntem full detallat de l´activitat)

Hora de trobada: de 9,30 h
Lloc de trobada: Port Lligat
Desenvolupament de l´activitat: Navegació a mar obert des de Port- Lligat fins al Canyó del Cap de Creus 14 milles (anada i tornada). Al llarg de la sortida intentarem fer albiraments de cetacis i d´aus marines.
Material necessari: Mapa Pagaia del Cap de Creus (si no el teniu el podeu descarregar a la web). Porta mapes estanc. Compàs i/o brúixola tipus Silva. Emissora VHF (si en teniu).

 

Si les condicions meteorològiques aquests dies són adverses i cal modificar l´activitat o bé escollir un lloc alternatiu us ho comunicarem mitjançant el fòrum i amb aquest correu.

Tothom participa sota la seva pròpia responsabilitat i en cas d'una incidència no es pot fer responsable als instructors ni al Club Pagaia.

Joomla templates by a4joomla