La Ruta dels Caps

La ruta dels caps

VI RUTA DELS CAPS


Dissabte 2 de juny


Lloc de trobada: Seu social del club a les 7,30h. Carregarem els caiacs al remolc per anar a Cervera (o Roses). La tornada de Roses (o Cervera) a Llançà també la farem en remolc.
Demanem als participants molta puntualitat.

 

Podeu apuntar-vos: AQUI

 

Punt de sortida: Cervera (Roses) a les 9:00
Punt d'arribada: Roses (Cervera) a les 17:00 aprox
Distància: 23 milles


DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: DIMECRES 30 de MAIG ( Tots els inscrits més tard no els podrem garantir plaça en el transfer).
El cost de transfer i del remolc el compartirem entre tots els inscrits.


Dificultat: alta, exigència elevada. Els participants han de poder navegar durant 7 hores a una velocitat mitjana de 3 nusos i trobar-se en bones condicions. Hi ha prevista una única aturada pel dinar al voltant de l'extrem del Cap de Creus.


IMPRESCINDIBLE: Porteu-vos el dinar, és una sortida de tot el dia. No oblideu portar roba de recanvi i d'abric. Així com l'avituallament normal per una sortida d'aquest tipus. Atenció a una bona hidratació.


Per les característiques d'aquesta sortida, els caps de grup, que seran els responsables, decidiran, donat el cas qui pot participar. Pensem sobretot en el ritme de paleig que es requereix en un recorregut com aquest.


Per si hi ha algun canvi estigueu atents a la web i a "Pagaia sortides"


Si les condicions meteorològiques aquest dia són adverses i cal anul•lar la sortida o bé escollir una ruta alternativa, el responsable de l'activitat ho comunicarà mitjançant la web.
(Veure Protocol de les sortides Pagaia)
Tothom participa sota la seva pròpia responsabilitat i en cas d'una incidència no es pot fer responsable als guies dels grups ni al Club Pagaia.

Joomla templates by a4joomla