Llançà - Cotlliure 2018

Llançà-Cotlliure

 

 

 

Els propers dies 22 i 23 de Setembre farem la tracicional sortida a Cotlliure.

 

Podeu apuntar-vos: AQUÏ

 

DIES : Dissabte 22 i diumenge 23 de setembre

PUNT DE TROBADA: a les a les 09:00 a l´aparcament del Port de Llançà.

A l´AIGUA : a les 10:00 de Llançà

ITINERARI:

Llançà – Cap Ras – Colera – Portbou – Cap de Cervera – Cervera – Cap de Perafita - Banyuls de la Marenda – Cap de Biarra – Port Vendres – Cap Gros – Cotlliure – platja de l'Ouille (càmping). (i tornada).

DISTÀNCIA:

Llançà – Cotlliure – Llançà: 30 milles (anada i tornada)

OBSERVACIONS:

Cal portar l'avituallament d'una sortida d'aquestes característiques (Tenda, sac, roba de recanvi, menjar, aigua, etc. ). Pernocta: al càmping La Girelle

El càmping està ben equipat, té bar-restaurant i una petita botiga on fan pa, croissants i venen queviures i beguda. En el càmping es pot esmorzar i per aquells que ho desitgin poden comprar pa i/o embotits i formatges per el dinar de diumenge.

DISSABTE 22

Ens trobarem a la platja del Port de Llançà a les 09:00 del matí, per començar el paleig a les 10:00 després dels exercicis d'escalfament.

Un cop arribats a Cotlliure ens dirigirem a la platja de l'Ouille (està una mica més al nord) on hi ha el càmping la Girelle on farem l'acampada. Un cop estiguem instal·lats i canviats d'indumentària us proposem d´anar, seguint el camí de ronda, fins a Cotlliure per a menjar la tradicional Crêpe.

DIUMENGE 23

Després d'esmorzar, cap a les 09:00 ens concentrarem per fer la tornada en direcció a Llançà.

Nota: Els horaris són orientatius, un cop allà i segons les condicions meteorològiques poden tenir alguna que altra variació.

Si les condicions meteorològiques d´aquest dia són adverses i cal anul·lar la sortida o bé escollir una ruta alternativa, els responsables de l'activitat ho comunicaran mitjançant la web.
(Veure Protocol de les sortides Pagaia).

Tothom participa a la seva pròpia responsabilitat i en cas d'una incidència no es pot fer responsable els guies dels grups ni el Club Pagaia.

Joomla templates by a4joomla