Taller de Navegació III

Taller de Navegaci

 

Els propers 2 i 3 de febrer tenim programat el Taller de Navegació 3 teoricopràctic).

 

Podeu apuntar-vos. AQUI

El programa d´aquest cap de setmana de taller i sortida és el següent:

Dissabte 2 de febrer

Hora de trobada: 9h30
Lloc de trobada: Aula Pagaia / Platja del Port de Llançà

Desenvolupament de l´activitat: Sessió teòrica a l´aula Pagaia i exercicis de planificació de navegació. Per acabar la jornada prepararem la sortida de l´endemà.

Material necessari: Mapa Pagaia de Llançà. Brúixola tipus Silva amb corda llarga. Transportador d'angles. Joc de regles i escaires. Estris per escriure.

Diumenge 3 de febrer

Hora de trobada: 9h30
Lloc de trobada: Port de Llançà

Desenvolupament de l´activitat: Navegació des de Llançà per practicar allò après a la part teòrica. Al llarg de la sortida intentarem fer albiraments de cetacis i d´aus marines.

Material necessari: Mapa Pagaia del Cap de Creus. Brúixola tipus Silva. Telèfon mòbil en bossa estanca o emissora VHF (si en teniu).

Per a fer el taller de navegació nivell 3 no cal haver assistit al nivell 1 i 2 però seria interessant que repasseu els conceptes d´aquest dos tallers que trobareu a la web.

Si les condicions meteorològiques aquests dies són adverses i cal modificar l´activitat o bé escollir un lloc alternatiu us ho comunicarem mitjançant el fòrum i amb aquest correu.

Tothom participa sota la seva pròpia responsabilitat i en cas d'una incidència no es pot fer responsable als instructors ni al Club Pagaia.

Joomla templates by a4joomla