Sortida Tècnica 12 de Maig

SORTIDA TECNICA

El proper diumenge 12 de maig tenim programada una sortida tècnica que anirà a càrrec de la SAF.

En principi el lloc on es realitzarà l´activitat dependrà de les condicions meteorològiques d´aquell dia. La nostra intenció inicial és de realitzar la sortida tècnica a la Costa Brava Sud per facilitar la logística a tots els que també s´apuntin a l´UCM. Uns dies abans de l´activitat us enviarem la localització on tindrà lloc.

 

Podeu apuntar-vos  AQUI

En funció de la meteorologia, l'activitat principal és realitzarà al matí, i serà de roqueig amb l'aplicació de les tècniques de maniobres conegudes, o la resolució d'incidències amb rescats i auto rescats. Per la tarda treballarem l'esquimotatge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Horaris

Diumenge 12 de maig

9h00 Trobada 9h15 Presentació de l´activitat i distribució dels grups 9h30 Inici de l´activitat17h00 Final de l´activitat

L´hora i lloc del dinar serà decidit pel vostre instructor. Cal portar el pic-nic des de l´inici de l´activitat.

Si les condicions meteorològiques aquests dies són adverses i cal modificar l´activitat o bé escollir un lloc alternatiu us ho comunicarem mitjançant el fòrum i amb aquest correu.

Es recomana portar roba per anar a l'aigua, i NO oblideu el casc. És obligatori per a la realització de l´activitat.

Tothom participa sota la seva pròpia responsabilitat i en cas d'una incidència no es pot fer responsable als instructors ni al Club Pagaia.

 

Joomla templates by a4joomla