Nou curs Nivell 2 de caiac de mar

La Federació Catalana de Piragüisme convoca un nou curs de caiac de mar Nivell 2 del 26 de Novembre del 2013 al 25 de Març del 2014.

El bloc comú tindrá lloc a Girona i el bloc específic a Llançà.

El termini d'inscrició finalitza el 15/10/2013.

Podeu trobar més informació a la FCP així com el full d'Inscripció

El desembarcament de Mongat

1235192 403505553084638 1032612368 n

El proper 10 de Setembre es commemora per segon any consecutiu el desembarcament l’any 1705 a la platja de Mongat de les tropes catalanes encapçalades per Josep Moragues.

Aquest esdeveniment està organitzat pel nostre company Xavier Kirchner del qual podeu veure l’entrevista que va emetre TV3 el passat divendres.

Podeu apuntar-vos-hi en el fòrum.

Els Pagaia en els mundials de natació BCN 2013

P7207906El passat dissabte 20 van començar els campionats mundials de natació en els quals el Pagaia forma part del dispositiu de seguretat de les proves de natació en aigues obertes.

Les proves continen dilluns, dimarts, dijous i dissabte propers.

Amb motiu de la prova test que va tenir lloc el 15 de Juny, el setmanari l'Empordá va publicar el següent article:documentopetit

Kayakalo

Ens han demanat col·laboració per participar en el projecte Kayakalo (www.kayakalo.fr) per definir  les principals rutes i itineraris que es poder fer amb caiac a la Costa Brava (des de Port Bou fins a Blanes) i els diferents llocs per embarcar i desembarcar.
Demanem als socis col·laboradors coneixedors de la zona, per anar indicant al full excel adjunt els punt d'accés i sortida al mar i descripció dels respectius emplaçaments.
Si esteu interessats en aquest projecte i voleu col·laborar, podeu apuntar-vos en aquest fil i anirem treballant per recollir informació.

Llegeix més...

Obres al local

insonoritzacio

El cap de setmana del 29 i 30 de Juny ens vam trobar al local del  club per fer-hi les obres de insonorització.

Vam fer tres equips: insonorització, posar llum al magatzem i posar 2 focus a la zona de pupilatge.

Llegeix més...

Joomla templates by a4joomla