Odina ens ha deixat

ODINA-02Companyes i companys,

Amb gran tristesa hem de comunicar-vos que, després d’anys d’intensa lluita, na Odina Enfedaque ha traspassat avui passades les 9 del matí a Mataró.

Com molts sabeu, la Odina sempre ha estat part de l’ànima del Club Pagaia des dels seus inicis, empenyent amb força en l’organització d’esdeveniments, a l’aigua palejant i ajudant en la part més humana. Va ser membre de la Junta del club, exercint de secretària.

La recordem disposada, amb una alegria immensa, unes ganes enormes de viure i sempre vigilant quina podia ser la seva millor aportació al nostre club. Mancada de forces, amb alegria, enteresa i voluntat de ferro, va participar activament com a membre de l’equip de cuina al darrer Simpòsium. El seu somriure ens ha deixat i compartim la tristesa de la seva mancança amb la seva família i les persones que l’han estimat.

Odina, ara que navegues per altres mars, et desitgem que la bona mar t'acompanyi.

Nosaltres et recordarem sempre.

Descansa en pau estimada.

La Junta de Pagaia Club de Caiac Cap de Creus

Llançà, a 4 de setembre de 2015

Acta de l'Assemblea Gral. Extraordinària de 9 de Maig

En el fil corresponent del FÒRUM hi podeu trobar l'acta de l'Assemblea General Extraordinària del passat 9 de Maig en la qual es renovar la Junta Directiva.

VI SIMPÒSIUM INTERNACIONAL DE CAIAC DE MAR

El Pagaia Club de Caiac Cap de Creus, ha organitzat a la vila de Llançà del 28 al 30 de març de 2015 el VI Simpòsium Internacional de Caiac de Mar.


Amb l'esforç desinteressat i voluntari fet des del Club, hem assolit els objectius que ens havíem proposat; també hem pres nota dels aspectes que hem de millorar per a la propera edició.


Hem treballat la navegació amb autonomia sense oblidar aspectes com: la seguretat, el respecte a l'entorn, la millora tècnica i esportiva per sobre del vessant competitiu.

Treballem tots aquests aspectes tant en caiac tradicional groenlandès com en caiac modern, amb el suport de caiaquistes que són referents internacionals indiscutibles en el món del caiac.


El Simpòsium és un marc d'aprenentatge, un punt de trobada de persones amb interessos similars on gaudir i captar idees, aprendre coses noves i intercanviar coneixements i experiències; compartint moments inoblidables i fer noves amistats en un entorn privilegiat.


En els cinc dies següents al Simpòsium, del 31 de març al 4 d'abril de 2015, vam gaudir de la setmana de paleig, per descobrir el nostre entorn des de Portbou fins a Blanes.


Es van fer grups per posar en pràctica totes les tècniques apreses i, sobretot, gaudir de l'entorn meravellós de la nostra costa i donar-la a conèixer a tots els caiaquistes que ens van acompanyar.
No en va quedar exclòs el vessant gastronòmic i cultural, característica fonamental de la nostra terra.


Un total de 273 persones de diferents nacionalitats han participat a les activitats de caiac durant el Simpòsium i la Setmana de Paleig.

Reunió de Junta del 22/04/15

En el fil corresponent del FÒRUM hi podeu trobar l'acta de la passada reunió de la junta celebrada el 22 d'Abril d'enguany i els seus annexes.

9 de Maig Assemblea General Extraordinaria

Un cop acabat el període de presentació de candidatures el club convoca una Assemblea General Extraordinària pel proper 9 de Maig junt amb altres activitats. Podeu trobar tota la informació en el Fòrum.

Joomla templates by a4joomla