1 er. Butlletí Pagaia

Des de la Junta hem considerat la necessitat d'el·laborar aquest butlletí amb una periodicitat trimestral. 

 

 

 

logo pagaia

1er. Butlletí Pagaia  

Dimarts, 24 Desembre 2013  

 

 

 

PAGAIA NEWS 

Des de la Junta hem considerat la necessitat d’el·laborar aquest butlletí amb una periodicitat trimestral. És una nova eina de comunicació per als socis i simpatitzants per difondre noticies, activitats i aconteixements del nostre Club i del mon del caiac en general.

Tot i que serà la Junta qui el·laborarà el butlletí, volem la col·laboració de tots els socis per fer-lo mes dinàmic, així que us animen a enviar-nos cròniques de sortides, fotografies i articles que considereu interessants per compartir.

Esperem que aquest canal de comunicació us agradi i esdevingui, un nou espai per donar a coneixer les noticies de la nostra activitat social i esportiva.

 
 
   
 
 

tio

SALUTACIÓ DEL PRESIDENT

Estimades amigues, estimats amics!

Se’n va el 2103 i soc conscient de que no ha estat un any fàcil per a tothom, però ha arribat l’hora d’acomiadar-lo de la millor manera possible amb la família i els amics.

Ha estat un any molt intens per al Club, amb el V Symposium, els caps de setmana tècnics, els esquimotatges a la piscina a l’hivern, sortides, tallers diversos, dia del Club, formacions BCU, acompanyament dels nedadors durant els Campionats del món de natació i amb Neda el Món, etc..., i us vull donar les gracies pel vostre suport i la vostra participació.

Des de la Junta estem treballant per que el 2014 aporti novetats, i en tindrem unes quantes. Començant per aquest Butlletí que voldríem que el féssiu vostre i que servis també com a vehicle de comunicació de la nostra afició més enllà del nostre Club.

Per les demés novetats, aviat us convidarem a descobrir-les a l’Assemblea General de socis del proper mes de gener.

De moment amb tots els membres de la Junta us desitgem a tothom unes bones Festes i un feliç 2014!

José Calderón

President

V SIMPOSIUM0

Activitats 2013

Aquest any 2013 el Club ha complert molt positivament les activitats i sortides programades, destaquem principalment la organització del V Simposium Internacional de Caiac de Mar Pagaia, la col·laboració a la Copa del Món de Natació BCN 2013 i el tradicional dia del Club, la col·laboració amb Neda el Món, les sortides programades, els Caps de Setmana Técnics, el BCU i les jornades de tecnificació a la piscina de Mollet. Aquí teniu un petit resum fotogràfic d’aquestes activitats. --> FOTOS

 

Convocatòria de l'Assemblea General de Socis

La Junta Directiva del Pagaia Club de Caiac Cap de Creus, en la reunió celebrada el dissabte 14 de desembre, i d’acord amb el que preveu l’article 7è dels Estatuts del Club, ha acordat convocar als socis a l’Assemblea General Ordinària . 

L’Assemblea tindrà lloc el diumenge 26 de gener de 2014 , en primera convocatòria a les 10:00h i en segona convocatòria a les 10:30h, a la seu social del Club Pagaia, al Passeig Marítim número 4 de Llançà. 

  Llegir més

piscina

El video de la piscina 2013

Com tots els darrers anys hem fet sessions d'entrenament  la piscina de Mollet.

Aquest cop en Xavi Mas ens va montar un video que podeu trobar a:  AQUI

alt=historiesdemar>

El blog d'en Manel

El nostre company edita un blog molt interessant: HISTORIES DE MAR

 

thalassa

Nova temporada de Thalassa

No os perdeu Thalassa a Televisiò de Catalunya, que han preparat, per aquesta nova temporada, una sèrie de programes dedicats als pobles de la costa catalana. 

Canal 33 els divendres a les 22:10 

TV3 CAT els divendres a les 22:41 

  

 Aqui  teniu l'enllaç: THALASSA  

  

 

 
 
 
 

 


Joomla templates by a4joomla