Resum 11é Matinal amb Loïck Bourdon

Divendres ha arribat l’hora d’anar a buscar en Loïck a Cervera, acompanyat d’en Jordi arribem a l’estació i després d’uns minuts el veiem amb la seva pala groenlandesa dins d’una funda. Ja pot començar l’últim matinal de l’any: aquest en format de cap de setmana. Desprès de sopar i evocar les coses passades des de que va venir per primera vegada al desembre del 2005 posem els nostres despertadors per les 7h30 del l’endemà.

Es dissabte son les 9h00 i casi tothom ja esta descarregant el seu caiac. Acabades les presentacions pugem a la sala de la casa del Mar on començarà la jornada dedicada a la pala groenlandesa
Una altra persona us farà el resum d’aquest dia......... 
Image 

Llegeix més...

Resum 10è Matinal Tècnic

 Diumenge passat  a les 10 del matí i a la Casa del Mar en José Luís, l’Stefan, en Xavier Tous, la Marisa, l’Odina, en Vicenç, la Lorea, l’Abel i en Jordi vam assistir a la matinal tècnica sobre la Navegació en Caiac.
 Ens esperava en Francesc, que aquest dia ell era el responsable de la matinal i només entrar ens va fer a mans un dossier sobre apunts de navegació.

 

Llegeix més...

Resum Begur Tamariu

Sa Tuna. 09,30 hores. Mar en calma. Temperatura fantàstica. Bona visibilitat. Acudeixen a la convocatòria.17 pagaies amb moltes ganes de disfrutar.
 
Image 
Comencem la navegació vorejant les roques i entrant en totes les coves. Al entrar a la d'en Gispert vam tenir l’agradable sorpresa de que el Club havia posat un “farero” dalt de la taula de pedra, que amb molta cura ens van anar il·luminant mentre donàvem la volta a la cova, i així no topéssim amb cap pedra o rocam. Vam arribar a les 13,30 a Tamariu, i vam fer un pic-nic a la cala, ben regat amb el vi de la bota d'en Joan i els licors alemanys de l'Stefan.
Comencem la tornada a les 15h i al arribar a Sa Tuna com que encara quedava una hora llarga de sol i alguns  pagaies volien palejar una mica mes, un grup va continuar fins al començament de la platja de Pals, gaudint d'una meravellosa vista del Golf, del Montgrí, de les Medes i del Cap de Creus.
Però com que "hi ha vida fora de l'aigua" vam acabar a la plaça de Begur amb tallats, cafès, cerveses i rient anècdotes d’aquesta esplèndida jornada.
Fins la propera.
 

Llegeix més...

Resum 9è. matinal tècnic, 25 Octubre: Ones

Dissabte 25 d’octubre, 09:30, desembocadura del Fluvià. Arribo l’última, quin garbuix de caminets!, no havia estat mai aquí. Tothom ja està vestit i a punt, perdoneu, perdoneu. Pro just a temps, comença la classe teòrica, en Marc ens explica sobre ones: com es formen, tipus d’onades, com prendre-les, què no s’ha de fer... molt interessant.  
 
 

Llegeix més...

Un any més! Dia del Club ...

18 d’octubre. 11 del matí. Cel cobert,  Així ha començat el nostre dia del Club. Malgrat que havíem encarregat

Llegeix més...

Joomla templates by a4joomla