Resum de la I Travesía de la Marató de TV3

Vaig arribar a  L’Estartit amb en José, Domi i Hugo, que gentilment m’havien passat a recollir i ràpidament anaven arribant la resta de pagaies.

Canviar-nos, embarcar i cap a la platja on ja s’estaven preparant els nedadors de la I Travessia de la Marató de TV3.

 

Foto: Eduard

Llegeix més...

Resum de la sortida Aiguablava - Calella (27/11/10)

El voluntari ha tingut una setmana xunga amb el rollo de les avaluacions, feines he tingut a penjar quatre fotos, en breu en penjaré unes quantes més.

 

Llegeix més...

Celebració del Dia del Club

Aquest cap de setmana hem celebrat un any més el dia del club.

 

Dissabte pel matí ens vam trobar a la platja del port per realitzar un tallers de tècniques de paleig amb pala europea i pala groenlandesa.

Entre tots plegats vaig comptar una trentena de caiacs a l'aigua, la qual cosa no està gens malament donat el temps que feia i la previsió metereológica poc favorable.

 

A la una del migdia vam plegar per fer una visita al que podria ser la seu social del club. Vaig sentir comentaris i opinions de les més diverses i penso que va ser un bon exercici de cara a prendre una decisió properament.

 

Per la tarda taller d'esquimotatges també amb les dues versions de pala.

 

I corrents cap a la Casa de Cultura per preparar la presentació den Ramón Larramendi. Aquesta, que va començar un xic tard, va ser molt interessant i ens va deixar amb ganes de fer encara moltes preguntes però teníem el sopar aparaulat i ja fèiem tard.

 

Diumenge es va llevar, com era previsible, amb pluja i mar de llevant (més que dissabte). Vam decidir ajornar el jocs previstos per una ocasió més favorable i dedicar-nos a practicar amb les onades.

 

I ja teniu una dotzena de caiac cap a la punta del espigó del port des d'on aguantar les onades i girar fent empopades cap a la platja no sense tenir cura de no apropar-se a les roques de L'Argilera on trencaven les onades amb gran terrabastall.

 

 

El joc va continuar fins que una pluja intensa ens va fer desistir i recollir el material mentre els pocs passavolants que hi havia devien pensar "Quins xalats".

 

Podeu trobar algunes imatges a:

Joomla templates by a4joomla