Resum de la sortida Aiguablava-Calella

Bon dia pagaies, avui m’ha tocat fer una ressenya de la sortida d’ahir, des d’Aiguablava fins a Calella de Palafrugell.

julia


Amb el Jordi ens hem llevat molt aviat, hem anat a Lloret a carregar els caiacs i hem enfilat la carretera fins arribar a la platja d’Aiguablava, ( amb il•lusio, com diu el molt honorable) . Tothom estava enfeinat, ens hem saludat i …apa! A fer els preparatius.
A la platja amb tothom a punt, el Josep, que feia de cap de grup, ens ha donat tota la informació de la ruta: milles, previssió temps, força del vent, estat de la mar. La Lorea i el Jordi Mata han estat els companys de suport, ( al Joan i al Francesc els tocava descans).
El dia ha estat tapat, el sol ha intentat sortir tímidament i ho ha fet poca estona. Hem començat a palejar amb poc vent, mar de fons de color blau-gris-plom i bona temperatura, en un día típic de tardor. Ens hem dividit en dos grups, el primer ha resseguit la costa i ha entrat a la Cova d’en Gispert, els altres ens ho hem mirat des de mar endins, acompanyats per la Lorea.
El mar picava fort contra les roques i poc a poc s’ha anat engrescant més.

 

 

Llegeix més...

LLANÇÂ-COLLIURE. CRONICA D'UN FRESH BOARDER

Com que no tinc molt clar com són els referents de cròniques d'altres excursions, em permetreu que, tenint en compte la meva tant recent incursió al grup, faci la crònica des d'un punt de vista totalment personal i subjectiu.

Hora de Sortida les 10am, citació 9.30h.

Doncs bé 1er dia i tard, Pim Pam! Són les 8.15am, sortint de Barna.
Arribant a Llança a 3/4 de 10 ja veig el 90% dels caiacs i els seus RIDERS amb tot a punt. Alguna cosa em tranquil·litza un senyor de Barba blanca arriba al mateix temps que jo. Té una cura tremenda amb el seu caiac, carai tu ni una ratllada, D’obra viva blanca i morta groga, lluent com una patena i desprèn una olor de fibra tant forta com la que fa només unes hores que inunda les meves fosses nassals, apa doncs un que arriba tard com jo i també bé d'estrena!!! Senyor Artur, MOLT de gust.

Llegeix més...

Joomla templates by a4joomla