Qüotes 2006

SOCI-MODALITAT
QUOTA CLUB
QUOTA FCP
QUOTA TOTAL
SUPLEMENT RFEP
PRINCIPAL30€30€
60€
12€
FAMILIAR
15€
30€45€
12€
MENOR DE 15 ANYS
15€15€30€10€
FEDERT
5€
30€
35€
12€
TURISME 1 MES
5€
8€13€
 
TURISME 1 DIA
5€
5€10€  

Quota CLUB: part de la quota TOTAL que va al Pagaia pel seu funcionament.

Quota FCP (Federació Catalana de Piragüisme): part de la quota TOTAL que va a la Federació, inclou assegurança d’accidents i responsablitat civil amb la Mútua General Esportiva.

Complement RFEP (Real Federación Española de Piragüismo): per participar en competicions oficials d’àmbit estatal cal federar-se a la RFEP pagant aquest complement (es pot fer en qualsevol moment independentment de l’alta d’inscripció, però tenint en compte que s’ha d’estar federat 2 mesos abans de la prova).

Modalitat PRINCIPAL: té vot a l'Assamblea i pot formar part dels órgans de govern del Club. Participa en totes les activitats del Club i es beneficia dels descomptes que oferta el Club.

Modalitats FAMILIAR i MENOR 15 ANYS: té els mateixos drets que el soci principal, s'aplica a la parella i fills del soci principal.

Modalitatas FEDERAT i TURISME:  no té cap dels drets anteriors. El Club es limita a tramitar la llicència federativa, la de Federat és per un any i pot participar en competicions oficials amb el Club. Les llicències turístiques no poden participar en competicions oficilas i la seva durada és d’un mes o d’un dia segons la modalitat.

* A tots els efectes sempre es considera any natural de l'1 de gener al 31 de desembre, (independentment de l'alta d'inscripció).
* Per participar en proves oficials s’ha d’estar federat 2 mesos abans de la prova.
* Per normativa oficial és obligatori saber nadar per practicar el caiac.

Forma de pagament:

El primer cop cal fer l'ingrés al compte 2100 0595 24 0200110085 del Pagaia Club de Caiac Cap de Creus. Pels anys successius enviar un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant el compte on es vol domiciliar la quota.
Joomla templates by a4joomla