Menu Superior

11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg18.jpg

Tatiana Cappucci

 Vaig començar a palejar amb pala groenlandesa al 2001 i ja no m'he aturat.
Sóc de moment, la única dona "Mestre de Canoa" de la Federació Italiana F.I.C.K., però mantinc des de sempre l'esperança de poder compartir l'experiència didàctica amb altres dones, per exaltar l'elegància i la paciència femenina.
M'apassiona la cultura Inuit, em diverteix realitzar esquimotatges groenlandesos i des de 2010 promoc juntament amb d'altres associacions locals el Campionat Italià d'Esquimotatges, que es realitza cada any en el mes de Març a Gènova.
Al 2008 vaig descobrir l'univers BCU i des d'aleshores he intentat millorar contínuament la meva formació tècnica, també treballant per introduir el sistema didàctic de la BCU a Itàlia, amb cursos semestrals 3* per a caiac, 3* per a canoa i també L1&L2 Coach.
En 2009 juntament amb el meu company de vida i pala, Mauro Ferro, vaig crear l'escola de caiac de mar Tatiyak, i hem tingut la sort d'ensenyar a tota Itàlia, de Venècia a Palerm, i també a l'estranger a Croàcia, Malta, i Israel.
La meva gran passió són els viatges al voltant de les Illes del Mediterrani (Sicília, Cerdenya, Còrcega, Creta, arxipèlags de Kornati, Jonicas i Balears). A partir de la maravellosa experiència a Escòcia "Around Highlands" cada viatge ha sigut acompanyat d'un blog dedicat, tots reunits en el blog de Tatiyak .
Sempre he escrit sobre el caiac i he col•laborat durant anys en revistes italianes de canoa i caiac. En 2008 em vaig fer càrrec de l'edició del llibre "L'altra metà del mare" ("L'altre mitat del mar"), una col•lecció de contes de dones apassionades de mar i de palejar.
Ara estic escrivint per l'editor milanès Magenes dos llibres de viatge en caiac de mar al voltant de les Illes Balears i les Illes Iòniques de Grècia: es publicaran a la primavera de 2013, potser just a temps pel Simposium Pagaia!

Joomla templates by a4joomla